Bijgerecht
Ovengeroosterde pompoen
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 pompoen (ca. 1 kg), schoongemaakt en vruchtvlees in halve maantjes
- • Takje verse rozemarijn, naaldjes gehakt
- • Scheutje olijfolie
- • Zout & peper
- • Optioneel: versgeraspte nootmuskaat
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Leg de pompoenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zeezout en peper en verdeel de rozemarijn erover en ertussen. Rooster in circa 40 minuten goudbruin en gaar.
- Serveer in een mooie schaal en giet het bakvocht erover. Bestrooi naar smaak met nootmuskaat.
Boodschappen lijst
- Gemalen nootmuskaat
4,99 35 Gram
removeadd product to cart - Oranje pompoen
4,98 1 stuks
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie mild
12,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!