Hoofdgerecht
Orzo met gehakt-tomatensaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 800 g gepelde tomaten met sap (blik)
- • 450 g gehakt
- • 150 g orzo
- • 1 wortel, in blokjes
- • 1 stengel bleekselderij, in boogjes
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • Snufje cayennepeper
- • Snufje zout
- • Optioneel: fijngehakte peterselie, voor erover
BEreidings wijze
- Verhit een grote pan op de middelhoog vuur en bak hierin gehakt rul.
- Voeg de blikken tomaat met sap, knoflook, wortel, bleekselderij, orzo, zout en cayennepeper naar smaak toe.
- Breng aan de kook, zet het vuur lager, dek af laat sudderen tot alles gaar is en de orzo het vocht heeft geabsorbeerd. Bestrooi voor het serveren eventueel met peterselie.
Boodschappen lijst
- Rundergehakt
6,19 250 Gram
removeadd product to cart - Cayennepeper
4,99 40 Gram
removeadd product to cart - Gepelde tomaten
1,39 400 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Orzo
3,29 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2016.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!