Hoofdgerecht
Makkelijke quiche met mais en paprika
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 662 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 340 g mais, uitgelekt
- • 270 g quichedeeg (koelvers)
- • 200 ml crème fraîche
- • 80 g zongedroogde tomaat in olie, in reepjes
- • 4 eieren
- • 1 rode paprika, in kleine blokjes
- • Zout & peper
- • Ook nodig: quicevorm van 24 cm, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200℃.
- Bekleed de quichevorm met het deeg.
- Meng in een kom de mais met de paprika en de stukjes zongedroogde tomaat en schep dit mengsel in de vorm.
- Klop de eieren los en roer de crème fraîche erdoor. Breng flink op smaak met zout en peper. Giet het mengsel over de groenten in de quichevorm.
- Zet de quiche in de oven en bak in 20-25 minuten gaar en goudbruin.
Boodschappen lijst
- Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Boeren crème fraîche
1,89 125 ml
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Quiche deeg
3,89 270 Gram
removeadd product to cart - Jonge maïs
1,99 340 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!