Salade
Linzensalade met puntpaprika en pitabrood
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 360 g linzen, afgespoeld en uitgelekt
- • 4 zongedroogde tomaatjes, in reepjes
- • 4 cherrytomaten, gehalveerd
- • 2 volkoren pitabroodjes
- • 2 bosui, in ringetjes
- • 1 puntpaprika, in repen
- • 1 avocado, geschild en in blokjes
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • Handje rucola
- • DRESSING:
- • 3 el olie
- • 3 el azijn
- • 1 el honing
- • 1 el mosterd
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Schep linzen, tomaatjes (gedroogd en vers), paprika, avocado, rode ui en rucola door elkaar.
- Klop een dressing van alle ingrediënten en meng door het linzenmengsel.
- Strooi de bosui erover en serveer met pitabroodjes.
Boodschappen lijst
- Linzen
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Heidehoning
13,39 350 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - RAW zongedroogde tomaten
3,89 100 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit de Lekker Weten Winter 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!