Hoofdgerecht
Knoflookchampignons
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g kastanjechampignons
- • 4 grote tenen knoflook, gehakt
- • 50 ml witte wijn
- • 25 g boter
- • 15 g peterselie, gehakt
- • 1 el olijfolie
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verhit de boter en olijfolie in een wok en bak hierin de kastanjechampignons 2 minuten op hoog vuur.
- Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee.
- Blus af met de witte wijn en laat deze verdampen.
- Breng de champignons op smaak met peper en zout.
- Meng de peterselie erdoor en serveer direct.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Ongezouten boerenboter
4,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!