Hoofdgerecht
Kabeljauw met rijst en groenten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 339 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g rijst, bereid zoals op de verpakking staat vermeld
- • 250 g bloemkoolrijst
- • 200 g kabeljauw, in stukjes
- • 1 stronk broccoli, in roosjes
- • 1 rode paprika, in reepjes
- • 2 el groentecurry kruidenmix
- • 2 el zonnebloemolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de paprika en broccoli een paar minuten in de olie in een koekenpan totdat ze zacht beginnen te worden. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak ca. 3 minuten mee.
- Schep de gekookte rijst en de currykruiden erdoor en breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat vocht toe als het te droog wordt.
- Verhit intussen de zonnebloemolie in een andere bakpan op middelhoog vuur. Bak de kabeljauwstukjes in ca. 3 à 5 minuten gaar en leg op de rijstschotel. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Volkoren basmatirijst
2,49 500 Gram
removeadd product to cart - Bloemkoolrijst
1,99 250 Gram
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
11,25 270 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Groentecurry kruidenmix
4,99 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!