Dessert
IJstoetje met crunchy topping, fruit en chocowafels
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 3 mandarijnen
- • 2 speltwafels, grof verkruimeld + 2 speltwafels chocolade
- • 1 bak ijs naar keuze
- • Bakje blauwe bessen
- • Klein handje amandelschaafsel
- • Klontje boter
BEreidings wijze
- Verkruimel de naturel speltwafels. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de kruimels. Doe het amandelschaafsel erbij en laat licht kleuren. Haal alles op tijd uit de pan want het verbrandt snel. Laat afkoelen.
- Pel ondertussen de mandarijnen en haal er zoveel mogelijk witte draadjes vanaf. Snijd de 2 chocowafels diagonaal doormidden.
- Schep het ijs in mooie coupes en verdeel er de blauwe bessen en partjes mandarijn over. Garneer met het kruimel-amandelmengsel.
Boodschappen lijst
- Amandelschaafsel
2,99 75 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Speltwafels met agave
3,09 150 Gram
removeadd product to cart - Speltwafels chocolade
4,29 185 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!