Bijgerecht
Hollandse garnalencocktail met bietjes
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 79 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g Hollandse garnalen
- • 100 g gekookte bietjes, in blokjes
- • 2 bosui
- • 1 sjalot, fijngesnipperd
- • 4 el cocktailsaus
- • 2 el bieslook
- • Zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Snijd de bosuitjes in de lengte in zo dun mogelijke reepjes (ca. 2 mm) en leg die in koud water met ijsblokjes, ca. 45 minuten. De bosui gaat langzaam krullen.
- Breng de Hollandse garnalen op smaak met sjalot, bieslook, zout en peper.
- Verdeel de blokjes biet over 4 kommetjes en schep te garnalen erop. Giet de cocktailsaus eroverheen en garneer met de gekrulde bosui.
Boodschappen lijst
- Rode bieten
1,50 500 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Cocktail saus
3,29 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!