Ontbijt
Havermoutpap met mango en peer
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 ml amandeldrink
- • 100 g havermout
- • 1 peer
- • 1 mango
- • 1 tl gemalen kaneel
- • Handje zonnebloempitten
BEreidings wijze
- Breng de amandeldrink met de havermout zachtjes aan de kook in een pannetje. Roer door tot het een papje wordt. Dit duurt circa 5 à 10 minuten.
- Snijd ondertussen de peer en mango in stukjes.
- Verdeel de pap over 2 kommen, bestuif met wat kaneel en bestrooi met de zonnebloempitten.
Boodschappen lijst
- Zonnebloempitten
1,59 200 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Mango
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Xenia peren
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Door het gebruik van amandeldrink is extra suiker toevoegen niet nodig. We kennen havermout en havervlokken. Het verschil is de grootte van de vlok. Bij havermout wordt de haverkorrel doormidden geknipt en daardoor heeft het een kortere kooktijd.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!