Bakken
Havermoutmuffins met ahornsiroop
- • Bakken
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 125 g Griekse yoghurt
- • 100 g havermout
- • 2 appels, geraspt
- • 1 banaan, fijngeraspt
- • 1 ei
- • Klein handje noten, fijngehakt
- • 1 tl bakpoeder
- • Ahornsiroop naar smaak, voor erin
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng alle ingredienten goed door elkaar en breng op smaak met ahornsiroop.
- Vet de muffinvormpjes in verdeel het beslag erover.
- Zet in de oven en bak ze in ± 25 minuten gaar. Laat afkoelen en serveer met yoghurt en ahornsiroop.
Boodschappen lijst
- Elstar appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,89 600 Gram
removeadd product to cart - Yoghurt Griekse stijl
2,19 500 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,69 250 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter Trek in warme poffertjes met wat roomboter en kaneel? Met glutenvrij boekweitmeel krijg je onder last van je buik en kaneel versterkt je weerstand.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!