Ontbijt
Havermout-ricottabowl
- • Ontbijt
- • 4 personen
- • 239 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 280 ml amandeldrink
- • 125 g ricotta
- • 100 g havermout
- • 1 banaan, in partjes
- • 1 sinaasappel, in plakjes
- • 1 el granola rood fruit
- • Paar druppels honing
- • Zout
BEreidings wijze
- Kook de havermout met amandeldronk, 240 ml water en een klein beetje zout tot een dikke pap (ca. 15 minuten*). Voeg extra water toe als het te dik is.
- Meng de ricotta door de havermout en schep alles in een kom.
- Top met banaan, sinaasappel, wat druppels honing en red granola.
Boodschappen lijst
- Ricotta
3,79 250 Gram
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,89 600 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
- Wild berry granola
5,89 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
*Als je hele havermoutvlokken gebruikt dan is de kooktijd 15 minuten. Gebruik je gebroken of fijne havermout, dan hoef je maar 5 minuten in het pannetje te roeren.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!