Ontbijt
Havermout met peer
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 ml haverdrink
- • 75 g havermout
- • 50 g walnoten
- • 1 peer, in schijfjes
- • 2 tl sojaboter
- • ½ tl vanillepoeder
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Hak de walnoten grof.
- Toast de havermout een 2-tal minuten al roerend in een koekenpan op een middelhoog vuur.
- Voeg de Haverdrink, het vanillepoeder en de helft van de walnoten toe, breng al roerend aan de kook en laat vijf minuten inkoken en voeg het zout toe.
- Snijd de peer in vieren, verwijder het klokhuis en snijd overlangs in schijfjes.
- Verwarm wat sojaboter in een pan en bak de schijfjes peer aan beide kanten.
- Leg de schijfjes peer op de havermoutpap en versier met de rest van de walnoten.
Boodschappen lijst
- Havermout
1,89 600 Gram
removeadd product to cart - Vanillepoeder
12,79 10 Gram
removeadd product to cart - Haverdrink
3,89 1 Liter
removeadd product to cart - Soja margarine
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Concorde peren
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!