Ontbijt
Havermout met appel en kaneel
- • Ontbijt
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 50 g havermout
- • 15 blauwe bessen
- • 10 amandelen
- • 1 appel
- • 2 tl kaneel
BEreidings wijze
- Kook 100 ml water in een pan of in een waterkoker.
- Doe de havermout in een schaaltje en giet het gekookte water eroverheen.
- Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes.
- Wacht tot het water is opgenomen door de havermout en doe dan ook de stukjes appel, de bosbessen en fijngehakte amandelen in het schaaltje.
- Strooi de kaneel over de havermout.
Boodschappen lijst
- Cosmic Crisp appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Amandelen
4,39 200 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!