Ontbijt
Haver-speculaasmug
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 50 g havervlokken
- • 2 el appelmoes
- • 2 el roomkaas
- • 1 el honing
- • 1 tl vanille aroma
- • 1 tl speculaaskruiden
- • 1 tl wijnsteenbakpoeder
- • Snufje zout
- • Ook nodig: 2 hittebestendige mokken of hoge bakjes, ingevet
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Meng de havervlokken, zout, bakpoeder en speculaaskruiden (alle droge ingrediënten) in een kom.
- Mix de vanille, honing en appelmoes (alle natte ingrediënten) in een andere kom.
- Voeg de inhoud van beide kommen bij elkaar en mix het zo goed mogelijk samen. Voeg lepel voor lepel net zoveel van het water toe tot je een beslag krijgt (ong. 120 ml). Verdeel dit beslag over de ingevette mokken of bakjes.
- Maak met je vingers twee balletjes van de roomkaas en duw deze in het midden van het beslag. Zorg dat de roomkaas met het havermengsel is bedekt.
- Bak de mugs in ca. 20 minuten goudbruin in de oven.
Boodschappen lijst
- Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Lactosevrije roomkaas
3,09 150 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Vanille extract
12,99 40 Ml
removeadd product to cart - Havervlokken
1,89 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!