Bakken
Hartige kruidenmuffins
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g bloem
- • 200 g verse spinazie
- • 90 g Parmezaanse kaas, geraspt
- • 4 eieren
- • 1 el olijfolie
- • 1 el. bakpoeder
- • 1 tl zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak de spinazie kort voor en druk al het vocht eruit. Snijd vervolgens in kleine stukjes.
- Roer de bloem, het zout, het bakpoeder en de kaas door elkaar.
- Klop de eieren los en meng de olijfolie en de spinazie erdoor.
- Roer het natte en het droge mengsel door elkaar en vul de vormpjes van de muffinvorm tot ca. driekwart met dit beslag.
- Bak de muffins ca. 25 minuten in de oven, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Boodschappen lijst
- Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,99 150 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2012. Voor 12 muffins
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!