Salade
Groene noodlesalade
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g groene seizoensgroenten (bijv. broccoli)
- • 250 g noodles
- • 2 grote courgettes, in lange plakken
- • 2 el groene pesto
- • 1 pakje feta, verkruimeld
- • 1 handvol groene kruiden, fijngesneden
- • Handje groene of zwarte olijven, in kleine stukjes
- • Zout en peper
- • DRESSING:
- • 6 el pompoenpitolie
- • 3 el witte balsamicoazijn
- • 1 teentje knoflook, geperst
BEreidings wijze
- Bestrooi de courgettes met zout en peper en rooster ze goudbruin op een bakplaat onder de grill.
- Kook de groene groenten beetgaar in een ruime pan met water. Koel ze daarna direct met koud stromend water.
- Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng alle dressingingrediënten in een kom.
- Hussel groenten, kruiden, olijven, noodles, dressing - en eventueel de pesto- voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met feta.
Boodschappen lijst
- Groene olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Witte balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Pompoenpitolie
6,39 250 Ml
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Volkoren mie noodles
2,29 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!