Lunch
Grilled cheese sandwich met gefrituurde paddenstoelen
- • Lunch
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • GEFRITUURDE PADDENSTOELEN:
- • 150 g kastanjechampignons
- • 2 el balsamicoazijn
- • 1 el olijfolie
- • 2 takjes verse tijm
- • Zout & peper
- • SMEERKAAS:
- • 3 vegan kaas plakken
- • 4 el ongezoete plantaardige drink
- • GRILLED CHEESE SANDWICH:
- • 6 sneetjes sandwichbrood
- • 3 vegan plakjes gerookt
- • 3 vegan kaas plakken classic
- • 15 g pijnboompitten
- • ½ peer
BEreidings wijze
- Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Bak 5 minuten in een pan met olijfolie op hoog vuur.
- Voeg als het water van de paddenstoel is verdampt de balsamicoazijn, tijm en peper toe en laat 2-3 minuten sudderen. Breng op smaak met zout. Verwarm de plantaardige drink in een kleine steelpan, voeg de vegan plakjes toe en laat ze in de melk smelten.
- Snijd de peer in dunne plakjes, bak ze 2 minuten in een pan met hoog vuur.
- Smeer de smeerkaas op een sneetje brood en voeg vervolgens een vegan plak kaas, een beetje champignonmengsel en een paar plakjes gegrilde peer toe. Bestrooi met een paar pijnboompitten kort geroosterd in een pan zonder olie, werk af met een tweede sneetje brood. Bereid de sandwich voor in een tosti-ijzer of rooster de sneetjes brood in een broodrooster of oven voordat het beleggen.
Boodschappen lijst
- Concorde peren
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Haverdrink
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
4,79 80 Gram
removeadd product to cart - Plantaardig alternatief voor kaas original
4,39 160 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Wheaty.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!