Salade
Griekse pastasalade
- • Salade
- • 4 personen
- • 570 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g volkoren spelt tagliatelle
- • 175 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- • 100 g feta of vegan Griekse kaas, verkruimeld
- • 75 g rucola
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 1 rode ui, gesnipperd
- • 1 courgette, in blokjes
- • 5 el olijfolie
- • 3 el kalamata olijven (zonder pit)
- • 8 blaadjes basilicum
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud na.
- Verwarm intussen de olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de rode ui en knoflook glazig. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes en de courgetteblokjes toe en bak ca. 4 minuten mee. Haal van het vuur en laat wat afkoelen.
- Meng de gegaarde pasta en de olijven door de groenten in de pan. Breng op smaak met zout en peper.
- Hussel de rucola, basilicum en verkruimelde (vegan) feta erdoor. Maal er nog wat extra peper over.
Boodschappen lijst
- Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Volkoren spelt tagliatelle
3,79 500 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie Grieks
12,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Zwarte kalamata olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!