Bakken
Glutenvrij dessert brownie frambozen
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 pak brownies glutenvrij
- • 200 ml slagroom
- • 1 el poedersuiker
- • 125 g verse frambozen
BEreidings wijze
- Doe de poedersuiker bij de slagroom en klop stijf met een mixer. Haal twee brownies uit het pak. Snij beide brownies in acht gelijke stukjes. Doe in elk glas een eetlepel slagroom op de bodem. Leg hierop naast elkaar twee stukjes brownies en vier frambozen. Giet hierop nog een eetlepel slagroom. Leg hierop naast elkaar twee stukjes brownies, deze blokjes leg je net even anders dan het laagje eronder (dit voor het speelse effect). Giet op de brownies nog een eetlepel slagroom. Druk hierin een framboos. Je dessert is klaar om te serveren.
Boodschappen lijst
- Boeren slagroom
2,39 200 ml
removeadd product to cart - Glutenvrije brownies
5,89 170 Gram
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Frambozen
4,59 125 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!