Soep
Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi
- • Soep
- • 2 personen
- • 213 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 240 ml visfumet
- • 150 g gerookte zalm, in blokjes
- • 120 g kimchi, fijngehakt
- • 50 g taugé, gewassen
- • ½ courgette, in dunne linten
- • 1 el korianderblad
- • Zout & zwarte peper
BEreidings wijze
- Giet de visfumet met 500 ml heet water in een pan en voeg de kimchi toe; breng net aan de kook en zet het vuur laag. Maak op smaak met zout en peper.
- Voeg de zalm toe aan de bouillon.
- Verdeel de courgettelinten en de taugé over 2 kommen en giet de hete bouillon erover. Bestrooi met koriander. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Taugé
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Visfumet
4,29 240 ml
removeadd product to cart - Kimchi
3,49 300 Gram
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Korianderblad
3,29 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!