Hoofdgerecht
Gestoomde aubergines
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 92 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 aubergines, in dikke frieten gesneden
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 2 bosui, in ringen
- • ½ chilipeper, in halve ringen
- • ½ limoen: het sap van ¼ + 1 partje
- • 2½ el shoyu
- • ½ el sesamzaad
BEreidings wijze
- Leg de auberginerepen in een stoommandje op een pan met een klein laagje water. Stoom de auberginerepen in ca. 12 minuten gaar, laat daarna afkoelen en giet het vocht af.
- Leg de auberginerepen in een schaal en voeg alle andere ingrediënten toe. Meng goed door elkaar met schone handen en serveer met een partje limoen.
Boodschappen lijst
- Aubergine
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!