Voorgerecht
Gerookte forelmousse
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g forelfilet
- • 100 ml crème fraîche
- • 2 citroenen, 1 in partjes en in het sap
- • 1 bosui, in smalle ringetjes
- • Peper
BEreidings wijze
- Prak de forel fijn met een vork, roer hierdoor de crème fraîche, het citroensap en wat peper. Zie de stap-voor-stap foto’s.
- Serveer de forelmousse in kleine bakjes. Garneer met de bosui en citroen.
Boodschappen lijst
- Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Boeren crème fraîche
1,89 125 ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!