Bijgerecht
Gekarameliseerde witlof
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g witlof
- • 100 ml olijfolie
- • 50 g rietsuiker
- • 25 g boter
- • 25 g pompoenpitten, geroosterd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Snijd de witlof in de lengte doormidden en verwijder de bruine onderkant.
- Verwarm de olijfolie in een pan, voeg de boter en de rietsuiker toe. Laat dit op laag vuur karameliseren.
- Bak hierin de witlof aan beide zijden goudbruin.
- Breng op smaak met wat zout en peper en strooi hierover de geroosterde pompoenpitten.
Boodschappen lijst
- Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!