Dessert
Geitenkaasbavarois met honingsaus
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • BAVAROIS:
- • 150 g mascarpone
- • 125 g zachte geitenkaas
- • 100 ml (slag)room, lobbig geklopt
- • 2 el honing
- • 1 tl sinaasappelrasp
- • HONINGSAUS:
- • 200 ml dessertwijn
- • 50 g rozijnen
- • 2 el honing
BEreidings wijze
- Week voor de saus de rozijnen in de dessertwijn.
- Spatel alle ingrediënten voor de bavarois door elkaar tot een luchtig, glad geheel en laat 2 à 3 uur opstijven in de koelkast.
- Kook voor het serveren de rozijnen met het weekvocht van wijn tot de helft in. Haal van het vuur en roer de honing erdoor.
- Verdeel de bavarois over 4 bordjes of schaaltjes en lepel de saus erover.
Boodschappen lijst
- Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Mascarpone
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,39 200 ml
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!