Hoofdgerecht
Gegrilde asperges met burrata
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 259 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8 witte asperges, geschild en harde onderkant eraf gesneden
- • 8 groene asperges, harde onderkant eraf gesneden
- • 1 bol burrata, in tweeën gesneden
- • 1 handje waterkers, gewassen en gedroogd
- • 2 el balsamicocrème
- • 2 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm een grillpan op middelhoog vuur. Smeer de asperges in met de olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak in de hete grillpan, ca. 5 minuten per kant, tot ze beetgaar zijn en er mooie streepjes op staan.
- Verdeel de asperges over 2 borden en leg de burrata erop. Garneer met waterkers en balsamicocrème. Maal er nog wat zout en peper over.
Boodschappen lijst
- Groene asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Burrata
6,09 250 Gram
removeadd product to cart - Witte asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Waterkers
2,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!