Hoofdgerecht
Gebakken mie met garnalen en groenten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g Oosterse wokgroenten
- • 300 g gekookte garnalen
- • 250 g mie
- • 2 el sojasaus
- • 1 el gembersiroop
- • 1 el olijfolie
- • 1 tl gemberpoeder
- • Garnering: stukje rode peper en koriander
BEreidings wijze
- Bereid de wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Je kunt de verdere bereiding van dit gerecht het beste timen door 5 minuten voordat de mie klaar is te beginnen met het bakken van de groenten (stap 2). Giet in dat geval de mie niet af maar schep ‘m direct vanuit de pan met een schuimspaan of keukentang bij de groenten.
- Verwarm de olie in een wok of grote pan en roerbak hierin de wokgroenten in ca. 5 minuten beetgaar.
- Schep de garnalen, sojasaus en gembersaus erdoor en meng er vervolgens op hoog vuur de mie door. Serveer meteen, eventueel met wat fijngesneden rode peper en wat koriander.
Boodschappen lijst
- Spelt mie noodles
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Shoyu (mild)
3,39 145 Ml
removeadd product to cart - Aziatische wokgroenten
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!