Soep
Gazpacho
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 ml tomatensap
- • 3 tomaten, in stukken
- • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- • 1 komkommer, geschild
- • ½ groene paprika, grof gesneden
- • ½ ui, in stukken
- • 1 el. rode wijnazijn
- • 1 el olijfolie
- • 2 tl tomatenpuree
- • Scheutje worcestershiresaus
- • Zout & peper
- • Optioneel: sneetje wit brood zonder korst, om te binden
BEreidings wijze
- Pureer komkommer, paprika, tomaat, ui, knoflook, tomatenpuree en eventueel het sneetje brood in de keukenmachine tot een zo glad mogelijk mengsel.
- Voeg het tomatensap toe en meng goed.
- Giet de gazpacho in een kom en breng op smaak met de rode wijnazijn, olijfolie, Worcestershire saus, zout en peper.
- Serveer in glaasjes. Garneer eventueel met reepjes paprika en koriander of peterselie.
Boodschappen lijst
- Tomatenpuree
1,29 70 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Rode wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Tomatensap met zeezout
3,59 700 Ml
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Worcestershiresaus
4,29 140 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!