Salade
Frisse paksoisalade met mango
- • Salade
- • 4 personen
- • 95 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 kropjes little gem, in grove stukken
- • 1 paksoi, gewassen en in grove stukken
- • 1 stevige mango, geschild en in plakjes
- • 1 rode ui, in halve ringen
- • Handvol koriander
- • VOOR DE DRESSING (je gebruikt niet alles):
- • 200 ml kokosmelk
- • 1 limoen, sap en rasp
- • 2 eetl chilisaus
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing de kokosmelk, limoensap en -rasp en chilisaus door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
- Doe de paksoi, mango, rode ui en little gem in een ruime saladekom. Besprenkel met 4 eetlepels van de dressing en hussel losjes door elkaar.
- Verdeel over 4 bordjes en garneer met koriander. Serveer eventueel met de rest van de dressing of gebruik voor een andere salade of in een curry.
Boodschappen lijst
- Paksoi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Mango
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,29 2 stuks
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,39 200 Ml
removeadd product to cart - Limoenen
2,59 200 Gram
removeadd product to cart - Sweet chilisaus
2,99 240 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!