Salade
Frisse ijsbergsalade
- • Salade
- • 4 personen
- • 195 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 krop ijsbergsla, in reepjes
- • 1 meiraap, geschild en in stukjes
- • 1 venkel, in stukjes
- • 1 koolrabi, in stukjes
- • 1 bosje radijs, loof eraf en gehalveerd
- • 1 rode ui, in halve ringen
- • 6 el olijfolie
- • 2 el azijn
- • 15 g dille, fijngehakt
- • Handje peterselie, fijngesneden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de stukjes meiraap, venkel en koolrabi samen beetgaar in gezouten kokend water, ca. 3 tot 4 minuten*. Spoel goed af onder koud water, laat uitlekken en dep daarna droog.
- Klop een vinaigrette van olijfolie, azijn en peper en zout.
- Hussel de stukjes knol en de reepjes ijsbergsla door elkaar en meng de dressing erdoor. Bestrooi met de radijsjes, de rode ui en de groene kruiden.
Boodschappen lijst
- Koolrabi
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Radijsjes
1,59 1 stuks
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Natuurazijn - inmaakazijn
2,69 750 ml
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Venkel
2,69 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!