Hoofdgerecht
Fregola met pesto van cavolo nero
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 813 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g parelcouscous Fregola Sarda
- • 250 g cavolo nero, zonder steel, gewassen en grof gesneden
- • 150 ml olijfolie
- • 70 g pijnboompitjes, geroosterd
- • 60 g Parmigiano Reggiano
- • 2 kleine teentjes knoflook, geperst
- • 3 el artisjok (potje), in partjes
- • 2 el zongedroogde tomaatjes, in reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Hak de cavolo nero in de keukenmachine met de pijnboompitten en de knoflook. Zet de keukenmachine aan en voeg langzaam de olijfolie toe tot je een mooie smeuïge pesto hebt. Breng op smaak met zout en peper.
- Kook de parelcouscous (fregola) zoals op de verpakking staat vermeld en spoel daarna koud af.
- Hussel de cavolo nero-pesto, de zongedroogde tomaat en artisjok door de fregola en breng op smaak met zout en peper. Schaaf er met een dunschiller plakjes Parmigiano over of bestrooi met een vegan alternatief.
Boodschappen lijst
- Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Artisjokharten gegrild
5,29 190 Gram
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!