Hoofdgerecht
Empanadillas met tomaat en tonijn
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 187 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 800 g tomatenblokjes
- • 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- • 2 blikjes tonijn, uitgelekt
- • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- • 1 grote ui, gesnipperd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bak de ui en knoflook zacht en voeg daarna de tomatenblokjes toe. Maak goed op smaak met zout en peper.
- Voeg de uitgelekte tonijn toe.
- Snijd de plakjes bladerdeeg schuin doormidden. Leg op elk driehoekje wat vulling en vouw dicht. Maak met een vork streepjes op de rand.
- Bak de empanadillas goudbruin en knapperig in de oven (ca. 15 minuten). Serveer warm of koud.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Tonijnstukken in water
3,79 160 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tomatenstukjes
1,89 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2016.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!