Lunch
Eimuffins met zalm, broccoli en paprika
- • Lunch
- • 10 personen
- • 105 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g broccoli, fijngehakt
- • 100 g gerookte zalm, in stukjes
- • 50 g cheddar (geraspt)
- • 15 g verse bieslook, fijngehakt
- • 6 eieren
- • 2 bosui, in dunne ringetjes
- • 1 rode paprika, fijngehakt
- • 1 el zonnebloemolie
- • 1 el melk
- • ¼ tl gerookte paprikapoeder
- • Ook nodig: muffinvorm, ingevet of 10 papieren cupcakevormpjes
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de broccoli, paprika en bosui 5 minuten. Haal van het vuur.
- Klop de eieren los met de melk, paprikapoeder en cheddar. Schep de gebakken groente, de zalm en de bieslook erdoor.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Vet de muffinvorm goed in of gebruik papieren vormpjes. Verdeel het groente-eimengsel over de 10 (holtes van de) vorm(pjes). Bak de muffins in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin.
Boodschappen lijst
- Rode paprika
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Broccoli
2,79 400 Gram
removeadd product to cart - Gerookte zalm
7,59 100 Gram
removeadd product to cart - Mature cheddar
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
4,19 50 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!