Eier-banaanpannenkoekjes met quinoa
Eier-banaanpannenkoekjes met quinoa

Lunch

Eier-banaanpannenkoekjes met quinoa

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

100 g quinoavlokken
2 eieren, losgeklopt
1 banaan
Snufje zout
Olie om in te bakken
Toppings: rozijnen, walnoten en blauwe bessen (of ander fruit)

BEreidings wijze

  1. Schil en prak de banaan en mix de eieren erdoor.
  2. Meng het ei-banaanmengsel met de quinoa en het zout.
  3. Verwarm wat kokosolie of boter en bak pannenkoekjes van het eiermengsel.
  4. Bestrooi met rozijnen, noten en fruit.

Boodschappen lijst

  • product
    Eieren

    3,29 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Walnoten

    2,79 125 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Bananen

    2,99 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Blauwe bessen

    3,59 125 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Quinoavlokken

    6,89 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Sultana rozijnen

    3,19 250 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter