Lunch
Eier-banaanpannenkoekjes met quinoa
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g quinoavlokken
- • 2 eieren, losgeklopt
- • 1 banaan
- • Snufje zout
- • Olie om in te bakken
- • Toppings: rozijnen, walnoten en blauwe bessen (of ander fruit)
BEreidings wijze
- Schil en prak de banaan en mix de eieren erdoor.
- Meng het ei-banaanmengsel met de quinoa en het zout.
- Verwarm wat kokosolie of boter en bak pannenkoekjes van het eiermengsel.
- Bestrooi met rozijnen, noten en fruit.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Walnoten
2,79 125 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Blauwe bessen
3,59 125 Gram
removeadd product to cart - Quinoavlokken
6,89 500 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!