Hoofdgerecht
Dubbelgedopte tuinbonen met cherrytomaatjes en munt
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 3 kg verse tuinbonen in de peul
- • 250 g cherrytomaatjes, in kwarten
- • 1 ui, gesnipperd
- • 2 el munt, kleingesneden
- • 1 el olijfolie
- • Scheutje melk
BEreidings wijze
- Haal de tuinbonen uit de peul en kook ze ± 10 minuten in kokend water met een scheutje melk (tegen het verkleuren) tot ze net gaar en zacht zijn.
- Spoel de bonen af onder koud stromend water. Verwijder het grijze velletje (dubbeldoppen) zodat je felgroene boontjes overhoudt.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 1-2 minuten op hoog vuur.
- Schep de tuinboontjes, de stukjes tomaat en de munt erbij en roerbak nog maximaal 1 minuut.
- Haal van het vuur en bestrooi met de achtergehouden munt.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Cherrytomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2013.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!