Bakken
Courgettekoekjes met kaas
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 kleine courgette, geschild
- • 1 ei
- • 1 ui, gesnipperd
- • 40 g geraspte oude kaas
- • 3 el zelfrijzend bakmeel
- • 2 el olijfolie
- • 2 el peterselie, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Rasp de courgettes. Druk de rasp uit in een zeef zodat het zo min mogelijk vocht bevat.
- Meng de courgetterasp met de kaas, ui, zelfrijzend bakmeel en peterselie. Breng op smaak met peper en zout.
- Roer het ei door het mengsel.
- Verhit de olijfolie in een bakpan en schep dan kleine porties van het beslag in de pan. Druk ze voorzichtig plat met de achterkant van een lepel.
- Bak de koekjes in circa 2 minuten per kant goudbruin en gaar.
- Herhaal dit met de rest van het beslag.
Boodschappen lijst
- Pikante geraspte kaas
3,79 150 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Platte peterselie
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!