Tussendoor
Chocolade-maanzaad bonbons met gedroogde banaan
- • Tussendoor
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 160 g bananenchips
- • 80 g pure chocolade
- • 1 el sesamzaad, geroosterd
- • 1 el maanzaad
- • Snufje grof zeezout
BEreidings wijze
- Maak van de chocoladereep kleine blokjes en smelt au bain-marie. Zorg dat de chocolade niet te warm wordt (anders slaan ze dof uit en worden ze niet meer hard).
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Voeg de bananenchips toe aan de chocolade. Maak er vervolgens met behulp van twee vorken stapeltjes van ca. 3 bananenchipjes van (omhuld met chocola) en leg ze op het bakpapier. Garneer de bonbons met maanzaad, sesamzaad en zout.
Boodschappen lijst
- Bananenchips
2,29 160 Gram
removeadd product to cart - Geroosterd sesamzaad
2,89 250 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 92%
3,49 80 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!