Tussendoor
Chocolade flikken met zeezout
- • Tussendoor
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g melkchocolade met zeezout
- • 25 g pecannoten
- • 25 g amandelen
- • 25 g pistachenoten
- • 25 g rozijnen
- • 2 el hazelnootpasta
BEreidings wijze
- Verwarm de over voor op 180°C en brand de noten 4 minuten in de oven.
- Smelt de melkchocolade au-bain-marie en meng de gesmolten melkchocolade samen met de hazelnootpasta.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier, en druppel de chocolade met een eetlepel op de bakplaat in kleine rondjes.
- Leg de gebrande noten en rozijnen bovenop de chocolade.
- Zet de bakplaat in de koelkast om de Flikken hard te laten worden.
Boodschappen lijst
- Pistachenoten
9,49 150 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoot-chocoladepasta
4,39 270 Gram
removeadd product to cart - Melkchocolade zeezout - Tres Hombres
3,99 80 Gram
removeadd product to cart - Geblancheerde amandelen
4,29 160 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,29 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!