Bakken
Chocolade brownies met sinaasappel
- • Bakken
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g honing
- • 150 g noten, klein gehakt
- • 100 g tarwe- of speltmeel
- • 100 g chocopasta
- • 80 ml kokosolie
- • 30 g cacao
- • 6 eieren, losgeklopt
- • 1 sinaasappel, de rasp
BEreidings wijze
- Oven voorverwarmen op 175°C.
- Meng de kokosolie met de honing en klop er de eieren door.
- Schep er het meel, de cacao, sinaasappelrasp, en de chocopasta erdoor.
- Voeg als laatste de noten toe, en schep alles nog een keer goed om.
- Bekleed een bakvorm met bakpapier en verdeel het mengsel erover.
- Bak de brownies in ± 30 minuten gaar.
- Tip: Als je na 30 minuten de brownies uit de boven haalt en je prikt er met een sateprikker in, dan is deze nog nat. Dat klopt.
Boodschappen lijst
- Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Notenmix
4,19 150 Gram
removeadd product to cart - Volkoren speltmeel
3,69 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Cacaopoeder
6,69 200 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!