Champignontapenade
Champignontapenade

Sauzen & dressings

Champignontapenade

  • Sauzen & dressings
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

250 g kastanjechampignons
1 klein sjalotje of 1 ring van rode ui
1 takje verse peterselie
2 el olijfolie
Snuf peper

BEreidings wijze

  1. Maak de champignons schoon. Snijd de champignons zo fijn mogelijk. Snijd de ui in hele kleine stukje.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit hierin de ui aan. Voeg daarna de champignons toe en bak deze zo'n 5 minuten. Breng op smaak met peper.
  3. Zorg dat de champignons goudbruin zijn. Laat de champignons afkoelen.
  4. Doe het champignonmengsel samen met de peterselie en een eetlepel olijfolie in de keukenmachine. Zet de machine op de laagste stand aan en niet te lang. Het mengsel moet nog wel kleine stukjes champignon bevatten.

Boodschappen lijst

Tips

Recept PuurSuzanne: www.puursuzanne.nl