Sauzen & dressings
Champignontapenade
- • Sauzen & dressings
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g kastanjechampignons
- • 1 klein sjalotje of 1 ring van rode ui
- • 1 takje verse peterselie
- • 2 el olijfolie
- • Snuf peper
BEreidings wijze
- Maak de champignons schoon. Snijd de champignons zo fijn mogelijk. Snijd de ui in hele kleine stukje.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit hierin de ui aan. Voeg daarna de champignons toe en bak deze zo'n 5 minuten. Breng op smaak met peper.
- Zorg dat de champignons goudbruin zijn. Laat de champignons afkoelen.
- Doe het champignonmengsel samen met de peterselie en een eetlepel olijfolie in de keukenmachine. Zet de machine op de laagste stand aan en niet te lang. Het mengsel moet nog wel kleine stukjes champignon bevatten.
Boodschappen lijst
- Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
19,49 1 Liter
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Recept PuurSuzanne: www.puursuzanne.nl
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!