Voorgerecht
Carpaccio wraps
- • Voorgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g runderrookvlees of rauwe ham
- • 100 g rucola, gewassen en gedroogd
- • 20 g pijnboompitten, geroosterd
- • 2 volkoren wraps
- • 3 el mayonaise
- • 1 el pesto
BEreidings wijze
- Meng de mayonaise met de pesto. Bestrijk de wraps met deze saus.
- Beleg vervolgens met rookvlees of ham, de blaadjes rucola en de pijnboompitten.
- Rol de tortilla stevig op en draai er strak huishoudfolie omheen. Maak zo 2 tortilla’s en zet koel weg zodat de smaken wat kunnen intrekken.
- Snijd de tortilla in ringen en serveer.
Boodschappen lijst
- Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart - Pesto vegetale
4,69 130 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Tortilla wraps
2,89 6 stuks
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Runderrookvlees
4,19 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2015.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!