Salade
Caribische tofu-salade
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g tofu tomaat of basilicum
- • 200 g babyspinazie, gewassen en gedroogd
- • 2 mango's, in kleine blokjes
- • 1 rode paprika, in kleine blokjes
- • 1 rode ui, in dunne ringen
- • Handje pinda's, fijngehakt
- • Olijfolie om in te bakken
- • DRESSING:
- • 1 limoen, sap & rasp
- • 1 cm gember, geraspt
- • ½ rode peper, zaadlijsten eruit en kleingesneden
- • 3 el olijfolie
- • 1½ el honing
BEreidings wijze
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tofublokjes goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Klop alle dressing-ingrediënten door elkaar.
- Hussel voor de salade de spinazie, mango, paprika, ui en tofu door elkaar. Giet de dressing erover en meng er voorzichtig door. Bestrooi met fijngehakte pinda’s.
Boodschappen lijst
- Baby spinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gezouten pinda's
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Rode paprika
3,59 2 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
19,49 1 Liter
removeadd product to cart - Mango
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tofu basilico
3,95 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!