Bakken
Cacaoballetjes met cacaonibs
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gemengde ongebrande noten
- • 8-10 Medjoul dadels
- • 3 el kokosolie
- • 3 el cacaopoeder
- • 2 el cacao nibs + extra ter garnering
- • Kaneel
- • Garnering: kokosrasp, gojibessen en sesamzaadjes
BEreidings wijze
- Maal de noten fijn in de keukenmachine. Tip: week ze even van tevoren, dan gaat dit gemakkelijker.
- Ontpit de dadels. Smelt de kokosolie. Meng vervolgens de dadels, het cacaopoeder en de cacao nibs met de kokosolie en de vermalen noten. Voeg naar smaak kaneel toe.
- Maak ca. 15 porties en draai deze tot mooie balletjes. Verdeel je gekozen garnering over verschillende bakjes en rol de balletjes hier doorheen. Laat even opstijven in de koelkast en smullen maar!
Boodschappen lijst
- Kokosrasp
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Gojibessen
3,99 100 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - RAW Cacao nibs
15,49 250 Gram
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!