Ontbijt
Breakfast trifle met blauwe bessen
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 ml amandelyoghurt
- • 125 g blauwe bessen
- • 60 g speltmuesli
- • 40 g melkchocolade zeezout
- • Optioneel: 1 el. bloemenhoning
BEreidings wijze
- Pureer de blauwe bessen met een staafmixer, maar houd er een aantal achter. Dat pureren werkt het beste in een wat hogere maatbeker.
- Schep 15 gram muesli op de bodem van twee glazen bakjes of brede glazen.
- Roer de bloemenhoning door de amandelyoghurt. Uiteraard kun je dit achterwege laten als je de yoghurt zoet genoeg vindt.
- Schep bovenop de muesli in ieder glas een kwart van de amandelstart.
- En daar weer bovenop schep je in ieder glas een kwart van de gepureerde blauwe bessen.
- Strooi weer 15 gram muesli in ieder glas, bovenop de puree van blauwe bessen.
- Verdeel nu de rest van de amandelyoghurt over beide glazen.
- Schep dan in ieder glas in het midden een hoopje van het restant van de puree van blauwe bessen.
- Hak de chocolade in kleine stukjes en verdeel deze langs de rand van de twee glazen.
- Leg tot slot in ieder glas in het midden de blauwe bessen die je hebt achter gehouden.
Boodschappen lijst
- Melkchocolade zeezout - Tres Hombres
3,99 80 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Speltmuesli extra rijk
5,59 575 Gram
removeadd product to cart - Blauwe bessen
4,59 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van pukster.nl
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!