Hoofdgerecht
Boerenlasagne met verse pasta
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 734 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g tomatenblokjes (blik)
- • 250 g soepgroenten
- • 200 g verse lasagnebladen
- • 200 g rundergehakt
- • 2 romatomaten
- • 2 teentjes knoflook
- • 2 uien
- • 1 el bakolie
- • 2 tl Italiaanse kruiden
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- Pel en snipper de ui. Pel de knoflook. Was de tomaat en snijd in dunne plakjes.
- Verhit bakolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten. Doe het rundergehakt erbij en bak rul. Voeg de soepgroenten en tomatenstukjes toe en laat afgedekt 5 minuten stoven. Voeg eventueel nog een scheutje water toe om de saus wat aan te lengen. Pers de knoflook erboven uit en breng op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper.
- Schep een beetje saus op de bodem van een ovenschaal. Daarna een laagje lasagnebladen, weer een laagje saus met daarop tomatenplakjes. Vervolgens weer een laagje lasagnebladen en je eindigt tenslotte met een laagje saus met daarop een paar tomatenplakjes.
- Bak de lasagne circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer de gaarheid van de bladen door met een vork erin te prikken.
Boodschappen lijst
- Verse lasagnebladen
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rundergehakt
6,19 250 Gram
removeadd product to cart - Tomatenblokjes
1,39 400 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Soepgroenten
1,99 250 Gram
removeadd product to cart - Italiaanse kruiden
4,69 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van EkoMenu
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!