Ontbijt
Boekweitpannenkoekje met vulling
- • Ontbijt
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gerookte zalm
- • 70 g boekweitmeel
- • 2 avocado's
- • 2 eieren
- • Snufje zout
- • Olie om in te bakken
BEreidings wijze
- Doe het boekweitmeel in een bakje en voeg de eieren en 150 ml water toe. Zorg dat het beslag dun is.
- Laat even 10 minuten staan, hierdoor breken de pannenkoekjes minder snel.
- Verwarm wat olie in een koekenpan, Giet hier een dun laagje deeg in. Laat de pannenkoek zachtjes garen zonder deksel op de pan. Als deze echt droog is, omdraaien en de andere kant bakken.
- Beleg de ene helft royaal met de zalm en avocado en vouw de andere helft eroverheen.
Boodschappen lijst
- Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Boekweitmeel
5,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Enkele andere suggesties voor de vulling: Dunne schijfjes appel met rozijntjes, royaal bestrooid met kaneel. Plakjes banaan met kokosyoghurt, bestrooid met geraspte pure chocola. Plakjes hardgekookt ei met stukjes avocado en zalm. Hummus met komkommer en tomaat. Een restje groente van de vorige dag.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!