Ontbijt
Boekweitgrutten
- • Ontbijt
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l amandeldrink
- • 500 g boekweitgrutten
- • Handje seizoensfruit
- • 4 tl ahornsiroop of honing
- • Snufje kaneel
BEreidings wijze
- Giet de amandeldrink in een pan en voeg de boekweitgrutten toe met een snufje kaneel en zout.
- Breng al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel wat extra melk of water toe als de pap te droog wordt.
- Schep de pap in 4 kommetjes en verdeel het fruit erover. Besprenkel met de honing of siroop en serveer direct.
Boodschappen lijst
- Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Boekweitgrutten
3,29 500 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
9,29 250 Ml
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Aardbeien
4,59 250 Gram
Uit assortiment
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!