Lunch
BLT & egg sandwich
- • Lunch
- • 4 personen
- • 194 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 6 sneetjes volkoren brood
- • 6 plakjes ontbijtspek
- • 3 eieren
- • 2 tomaten, in plakjes
- • 2 bladeren kropsla, nerf verwijderd
- • 3 el melk
- • 3 el mayonaise
- • Zout & peper
- • Ook nodig: prikkertjes
BEreidings wijze
- Bak de plakjes spek krokant uit en laat uitlekken op keukenpapier.
- Meng de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper. Bak van het eimengsel 2 omeletjes.
- Besmeer 4 sneetjes brood met een beetje mayonaise. Leg op 2 ervan de plakjes tomaat en het spek. Leg de andere 2 besmeerde sneetjes brood erop en leg daarbovenop een omeletje en een blad sla. Sluit af met de 2 laatste sneetjes brood.
- Snijd beide broodstapels in 4 stukjes en zet vast met prikkers.
Boodschappen lijst
- Kropsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Ontbijtspek
3,09 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Volle & romige mayonaise
4,49 490 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!