Salade
Bloemkoolsalade met komijn
- • Salade
- • 2 personen
- • 249 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g (oude) komijnkaas of fenegriekkaas
- • ½ bloemkool, in kleine roosjes
- • 3 el olijfolie
- • 1 el azijn
- • 1 tl komijnzaad
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Maak een vinaigrette door de olijfolie en azijn door elkaar te kloppen met een beetje zout en peper.
- Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in gezouten water. Giet af.
- Meng de nog warme bloemkoolroosjes met 3 eetlepels van de vinaigrette en de komijn.
- Serveer de salade met blokjes kaas.
Boodschappen lijst
- Natuurazijn - inmaakazijn
2,69 750 ml
removeadd product to cart - Bloemkool
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Landgoedkaas walnoot fenegriek 50+
10,20 400 Gram
removeadd product to cart - Komijnzaad
4,19 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!