Salade
Bleekselderij-komkommersalade met blauwe kaas
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 280 g blauwe kaas, grof verkruimeld
- • 4 stengels bleekselderij, in kleine blokjes
- • 4 lente uitjes, in ringetjes
- • 2 appels, in kleine blokjes
- • 1 komkommer, zaadlijsten verwijderd en in halve boogjes
- • Handje walnoten of pecannoten, geroosterd en grof gehakt
- • Paar blaadjes selderij
- • DRESSING:
- • 9 el olie
- • 3 el appelazijn
- • 2 el gembersiroop of ahornsiroop
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Klop alle ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Meng de komkommer, de bleekselderij, lente-ui, blauwe kaas en appelblokjes door elkaar.
- Roer de dressing er voorzichtig door; voeg naar smaak zout en peper toe.
- Garneer met de gehakte noten en blaadjes selderij.
Boodschappen lijst
- Bleekselderij
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Komkommer
1,89 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer Wijntip: Stellar Firefly Chenin Sauvignon
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!