Hoofdgerecht
Asperges op klassieke wijze
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 kg asperges, geschild en beetgaar gekookt
- • 400 g ham
- • 200 g boter, gesmolten
- • 8 eieren, hardgekookt en doormidden gesneden
- • 1 bosje peterselie, fijngehakt
- • Optioneel: nootmuskaat
BEreidings wijze
- Verdeel de asperges over 4 borden, leg de kopjes allemaal naar één kant.
- Leg de eieren aan een kant ernaast.
- Leg de plakjes ham over de onderkant van de asperges.
- Strooi er een streep peterselie over en serveer de boter erbij.
Boodschappen lijst
- Gemalen nootmuskaat
4,99 35 Gram
removeadd product to cart - Achterham
3,99 100 Gram
removeadd product to cart - Witte asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten boerenboter
4,99 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!